Har du spørgsmål vedrørende polyurethan?

Parterne bag Effektiv Isolering

Effektiv Isolering er et samarbejde mellem Plastindustriens PUR-Sektion og en håndfuld af sektionens medlemsvirksomheder.
Du kan læse mere om de forskellige virksomheder herunder.

 Bramming Plast-Industri A/S
Bramming Plast-Industri A/S
Bramming Plast-Industri A/S specialiserer sig i udvikling, rådgivning, design, og produktion af skumplastløsninger indenfor en lang række brancher – herunder grøn energi, elektronik, byggeri, sport- og fritid og emballage. Tilbyder i dag udelukkende unikke specialprodukter og kundespecifikke totalløsninger
Dan-Iso A/S
Dan-Iso A/S
Dan-iso A/S producerer isoleringsmateriale af polyurethan, også kaldet PUR, og polyisocyanurat, der også går under navnet PIR. Dan-iso fremstiller kvalitetsprodukter til teknisk isolering og er en af Europas førende producenter af PUR rørskåle. Derudover tilbyder Dan-iso fræsning på 5-akset CNC-fræser.
 DC-System Insulation A/S
DC-System Insulation A/S
DC-System Insulation A/S er en 100% danskejet familievirksomhed. Virksomheden har i mere end 45 år produceret isoleringspaneler til såvel det danske marked som til eksport. I dag anses DC-System som en af verdens førende indenfor panelproduktion. Udover at være producent varetager DC-System i dag også opgaver som både totalrådgiver og -entreprenør.
IKO Insulations BV
IKO Insulations BV
IKO Insulations udvikler, fremstiller og distribuerer innovative isoleringsprodukter baseret på PIR (polyisocyanurat) under varemærket IKO enertherm. Efterspørgslen efter højtydende isoleringsprodukter til byggebranchen er konstant stigende. For at kunne imødekomme denne efterspørgsel investerer IKO Insulations løbende i forskning og udvikling, hvilket er nødvendigt for konstant at kunne flytte grænserne for energimæssig ydeevne og isoleringsværdi.
Kingspan Insulation ApS
Kingspan Insulation ApS
Kingspan Insulation ApS er en markedsledende producent af optimale og højtydende stive isoleringsprodukter til byggeriet. Produkterne er beregnet til beboelsesejendomme, kommercielle bygninger, nybygninger og restaureringer. Sammenlignet med andre isoleringsmaterialer tilbyder isoleringspladerne den højeste effektivitet pr. Kvadratmeter. De tilbyder den enkleste måde at imødekomme alle kravene i fremtidens byggeri.
Panelbyg ApS
Panelbyg ApS
Panelbyg forsøger at være en af de foretrukne og seriøse leverandører på markedet inden for energi effektive isoleringsmaterialer, hvad enten der er tale om sandwichpaneler til industrihaller eller alm. isolering til parcelhuse. Vores filosofi er at isolering ikke skal fylde mere end højest nødvendigt, da det optager unødigt plads og reducerer de effektive m2 i bygningen. Derudover skal kvaliteten være i top, og montage processen være effektiv og tidsbesparende.
PUR-Sektionen
PUR-Sektionen
PUR-sektionens formål er at virke til fremme af produktionstekniske, faglige og erhvervsmæssige forhold inden for området polyurethan-plast. Sektionen skal nå dette ved at fungere som samlingspunkt for PUR-virksomheder med henblik på fri og uformel erfaringsudveksling om spørgsmål af interesse for sektionen.
Tinby A/S
Tinby A/S
Tinby blev grundlagt i 1972 og er i dag Skandinaviens førende leverandør af formstøbte emner i massiv, opskummet, fleksibel polyuretan og kombinationer heraf. Polyuretan indgår i hverdagens produkter Tinbys emner indgår i mange af hverdagens produkter, fx inden for greentech (bl.a. vindmølleindustrien), i medico-produkter, instrumenter, møbler, grafiske maskiner, ventilation, belægninger, vindues- og konstruktionsprofiler, isoleringskapper og kabinetter.
 United Foam ApS
United Foam ApS
United Foam blev stiftet helt tilbage i 1978, og anses af mange som værende det polyurethan systemhus med størst ekspertise i Danmark. Virksomheden har udviklet og produceret polyurethan systemer til flere hundrede kunder gennem årene. Deres store kemiske og anvendelsestekniske viden og knowhow kommer fra mere end 40 år i branchen. United Foam har udviklet recepter, der lever op til krav og opgaver som kunderne efterspørger.